O femeie s-a autoizolat în toaleta unui avion, după ce a fost testată pozitiv cu COVID în timpul unui zbor spre Islanda

Data actualizării: Data publicării:
Marisa Fotieo
Marisa Fotieo FOTO: captură TikTok

O femeie din SUA a povestit cum s-a autoizolat în toaleta unui avion după ce a fost testată pozitiv pentru Covid la jumătatea unui zbor între Chicago și Islanda.

Marisa Fotieo, profesoară din Michigan, spune că a început să o doară gâtul în timpul călătoriei spre Reykjavik, pe 20 decembrie, și a făcut un test rapid cu o trusă pe care o avea la ea, care a confirmat că era infectată. Ea a rămas în toaletă pentru tot restul călătoriei, iar o însoțitoare de bord i-a oferit mâncare și băuturi, relatează BBC.

„A fost o experiență nebună”, a declarat Fotieo pentru NBC News. „Erau 150 de oameni în avion, iar cea mai mare teamă a mea a fost că o să-i îmbolnăvesc”.

Un videoclip pe care l-a postat pe Tiktok din toaleta cursei Icelandair a fost vizionat de peste patru milioane de ori. Marisa Fotieo a lăudat-o pe însoțitoarea de bord care a ajutat-o ​​în timpul zborului.

„Ea s-a asigurat că am tot ce-mi trebuie timp de cinci ore, de la mâncare la băuturi și m-a verificat constant, asigurându-mă că voi fi bine”, a mai declarat profesoara.

La sosirea în Islanda, Marisa Fotieo s-a izolat într-un hotel al Crucii Roșii.

Calvarul ei a venit pe fondul răspândirii variantei Omicron, care continuă să alimenteze o creștere a cazurilor în SUA. Studiile sugerează că această variantă a virusului este mai ușoară decât altele, dar mult mai transmisibilă.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri