Orașul Wuhan, locul unde a apărut virusul ucigaș, a fost închis de autoritățile din China. Nimeni nu mai intră, nimeni nu mai iese

Data actualizării: Data publicării:
Second Patient Died Of Pneumonia In Wuhan
Foto: GettyImages

Orașul Wuhan din China, locul unde a apărut virusul ucigaș, a fost închis. Nimeni nu mai are voie să intre în metropola cu 11 milioane de locuitori și nici să mai iasă de acolo. Traficul aerian și feroviar a fost suspendat. Nici transportul public nu mai funcționează și, potrivit autorităților, acesta a fost închis temporar.

Miercuri seara traficul aerian și cel feroviar spre și dinspre orașul Wuhan a fost suspendat. De asemenea, transportul public a fost întrerupt temporar și nimeni nu are voie să iasă și să intre în metropola în care locuiesc 11 milioane de oameni. Turiștii care intenționau să sosească în oraș nu au mai fost primiți.

Coronavirusului 2019-nCoV s-a răspândit deja în alte provincii chineze, precum şi în Japonia, Thailanda, Coreea de Sud şi Statele Unite.

Numărul morţilor a urcat într-o zi de la 9 la 17, potrivit unor surse oficiale de la Beijing. Totul, în condițiile în care au fost confirmate peste 500 de cazuri de infectare cu coronavirusul botezat „2019-nCoV”.

Mai mulți artiști de la Filarmonica Banatul din Timișoara și de la alte filarmonici din țară au concertat în orașul Wuhan din China, zona unde a apărut virusul ucigaș. Muzicienii români s-au întors în țară marți, 21 ianuarie, după un turneu de 50 de zile, scrie Timiș Online.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri