Povestea emoționantă a câinelui care și-a așteptat stăpânii timp de 4 ani într-o intersecție.Familia l-a regăsit, dar nu l-a luat acasă

Sergiu Balaban Data actualizării: Data publicării:
caine intersecte
Foto: asiaone.com

Un câine care s-a rătăcit de stăpânii săi în 2015, în Thailanda, a fost regăsit datorită rețelelor sociale. Câinele a devenit faimos pentru că a așteptat în aceeași intersecție, timp de patru ani. Dar, chiar dacă s-a reunit cu familia sa, nu a mai fost luat acasă.

Bon Bon, care a fost rebotezat Leo, a sărit din mașina stăpânilor săi la jumătatea anului 2015. Nang, o femeie din Thailanda în vârstă de 64 de ani, mergea împreună cu soțul său în Khon Kaen pentru a vizita niște rude.

Cei doi nu și-au dat seama pe moment, însă cățelul a fost atras de ceva și a sărit pe geam. Și-au dat seama după mai mulți kilometri că Bon Bon nu mai era în mașină. S-au întors și l-au căutat mai bine de o săptămână, dar nu l-au găsit.

Totuși, vreme de patru ani, câinele a așteptat acea intersecție. În tot acest timp s-a îmbolnăvit de mai multe boli printre care și de rabie, a fost lovit, însă a rămas acolo sperând că într-o zi o să-și revadă familia.

Saowalak, o femeie în vârstă de 45 de ani, a avut grijă de el și i-a dat de mâncare. Ea a povestit unui localnic intrigat să vadă câinele în același loc, timp de ani întregi: „Era piele și os, era bolnav. L-am numit Leo”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

I-a povestit că, deși l-a luat acasă, acesta a fugit de mai multe ori și de fiecare dată mergea în aceeași intersecție. Femeia își imagina că patrupedul așteaptă pe cineva, așa că a decis să aibă grijă de el de la distanță.

Bărbatul a decis să publice povestea și o fotografie a cățelului pe Facebook. Postarea a devenit virală și a ajuns inclusiv la fiica celor care îl pierduseră. Aceștia au plecat imediat spre intersecție, unde câinele îi aștepta dând din coadă. Familia a întâlnit-o și pe Saowalak, femeia care a avut grijă de el și de care câinele se atașase. După ce l-au dus la veterinar, au decis împreună ca Bon Bon, rebotezat Leo, să rămână cu noua stăpână, iar vechii proprietari au promis că îl vor vizita cât mai des.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri