Sari la conținut

Povestea lui Bennington: O viața tumultuoasă și o carieră muzicală fulminantă

Solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington, a fost găsit mort, într-o vilă din Palos Verdes, Los Angeles, scrie site-ul tmz.com. Chester Bennigton s-a spânzurat în ziua în care prietenul lui, Chris Cornell - care s-a sinucis la rândul lui în luna mai - ar fi împlinit 53 de ani.

chester

Foto: Shutterstock

Bennington a fost muzician, cantautor şi actor american, cunoscut mai ales ca vocalist principal al formaţiilor rock Linkin Park şi Dead by Sunrise.

Chester era originar din Phoenix, Arizona şi locuia în Los Angeles. Muzicianul a fost influenţat de stilul celor de la Loverboy, Foreigner şi Rush, visând sa fie al cincilea membru Depeche Mode.

Bennington s-a luptat cu dependenţa de droguri în adolescenţă.

Înainte de a se alătura trupei Linkin Park, Chester a fost vocalist în Grey Daze şi a părăsit trupa în 1998. Când era pe punctul de a renunţa la o carieră muzicală, Chester Bennington a ascultat o casetă cu Linkin Park şi s-a arătat interesat să colaboreze cu ei. S-a alăturat trupei Linkin Park în 1999.

După ce a avut un succes total cu Linkin Park, în 2000, sănătatea lui era fragilă şi a înregistrat „Meteora” fiind bolnav. Chester a avut probleme şi cu soţia sa, Samantha. Ei s-au căsătorit în 1996, pe 31 octombrie. În 2002, pe 19 aprilie, s-a născut fiul lor, Draven Sebastian. În primavara lui 2005, Chester s-a despărţit de iubita lui din adolescenţă. Cei doi fuseseră împreună aproape 9 ani.

samantha

Foto: Guliver/GettyImages

La doar câteva săptămâni dupa despărţire, pe 2 mai 2005, Chester şi Samantha (foto sus) au divorţat oficial. În urma partajului, Chester şi-a pierdut aproape toată averea acumulată până atunci.

După câteva luni, pe 31 decembrie 2005, s-a căsătorit cu Talinda Bentley (foto jos). În acel moment, ea era deja însărcinată. Pe 16 martie 2006 a venit pe lume Tyler Lee. Însă fericirea nu a durat prea mult, căci o fană nebună a început să-i terorizeze. Devon Townsend i-a spionat pe Chester şi pe Talinda, i-a spart parolele lui Chester de la conturile de email si s-a conectat la telefonul său mobil. I-a copiat numerele şi adresele de e-mail ale rudelor şi colegilor de trupă. Cea care l-a agresat a fost prinsă în noiembrie 2006. Astfel, Chester şi-a regăsit liniştea necesară pentru a lucra la albumul „Minutes to Midnight”.

sotia bentley

Foto: Guliver/GettyImages

Puteți asculta în video de mai jos întregul album „Meteora”

Sursa: News.ro

Pe aceeași temă