Prințul Charles vrea pentru nepotul său o lume nepoluată

Data publicării:
07012013 20poluare-42379

Moştenitorul coroanei britanice militează de mult timp pentru îmbunătăţirea condiţiilor mediului înconjurător. Grijile sale în ceea ce priveşte mediul, sunt cu atât mai mari cu cât peste numai câteva luni, primul său nepot, copilul Prinţului William şi al soţiei sale, Catherine, va veni pe lume.

„De ani de zile vorbesc despre importanţa de a gândi pe termen lung în ceea ce priveşte degradarea mediului, schimbările climatice şi alte lucruri pentru că nu vreau deloc să las nepoţilor o lume din ce în ce mai disfuncţională. Şi nu vreau ca viitorul meu nepot să mă ia la întrebări şi să-mi reproşeze "de ce nu ai făcut ceva", a spus Charles.

Prinţul Charles aşteaptă cu nerăbdare să-şi strângă nepotul în braţe, mai ales că, acum o lună, după ce a aflat că ducesa de Cambdrige este însărcinată, s-a declarat extaziat.

Despre Harry, aflat în Afganistan

În cadrul aceluiaşi interviu, moştenitorul coroanei britanice a vorbit şi despre fiul său cel mic, Harry, care îşi serveşte patria pe frontul din Afganistan.

„Dacă eşti părinte, rudă sau iubit, iar acea persoană este departe, în acele circumstanţe foarte periculoase şi epuizante, eşti îngrijorat tot timpul. În fiecare seara când mă duc la culcare, îmi fac griji. Dar voi ştiţi cum este el (nr.red Prinţul Harry), îţi place ce face şi se pricepe foarte bine. Ajută la ţinerea sub control a oamenilor răi şi protejează trupele terestre”, a subliniat Charles.

Prinţul Harry este mobilizat în Afganistan patru luni, unde participă la misiuni periculoase. El a reuşit să lichideze un important lider la talibanilor în cadrul unei operaţiuni militare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri