Imagini revoltătoare după un accident, pe autostradă: 7 șoferi au fost surprinși filmând scenele. „Toți își vor primi amenzile acasă”

Data actualizării: Data publicării:
accident de circulatie
7 șoferi au fost surprinși filmând scenele FOTO: Poliția Scoția

Șapte șoferi au fost surprinși folosind telefoanele mobile pentru a filma scena unui accident rutier pe autostrada A92 în Fife, Scoția.

Un șofer care „nu avea mâinile pe volan” a fost amendat cu 200 de lire sterline și a primit șase puncte de penalizare, a declarat Poliția din Scoția, potrvit BBC.

Accidentul, în care au fost implicate două autoturisme și un camion, a avut loc în apropiere de Cowdenbeath, în jurul orei 07:10, miercuri dimineață. O femeie de 68 de ani care conducea unul din autorurisme și pasagerul, un bărbat de 61 de ani, au fost duși la spital în urma coliziunii.

Unitatea de poliție rutieră din Scoția a declarat că atitudinea șoferilor care au filmat urmările accidentului a fost „pur și simplu inacceptabilă”.

Într-o postare pe Twitter, ei au spus că unul din șoferi a fost deja amendat și că îi vor identifica și pe ceilalți șase conducători auto care și-au folosit telefoanele.

„Poliția rutieră Fife a intervenit astăzi la acest accident. În mod revoltător, șapte șoferi au trecut prin dreptul locului de impact filmând. Nimeni nu avea mâinile pe volan. Unul a fost deja amendat cu 200 de lire și 6 puncte de penalizare. Ceilalți îți pot aștepta scrisorile cu sancțiuni acasă.

Polițiștii au mai spus că cei doi răniți sunt în stare stabilă. Ancheta contiuă pentru a se stabili cum s-a produs accidentul.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri