Soprana care a ajuns să trăiască pe străzi va scoate un album, după ce imaginile cu ea cântând la metrou au devenit virale

Data publicării:
soprana2

Femeia fără adăpost filmată în timp ce cânta operă la metroul din Los Angeles va scoate un album. Oferta i-a fost făcută de Joel Diamond, producător nominalizat la premiile Grammy, relatează ABC News.

Am scris o schiță de ofertă pentru ea și nici nu o cunosc. N-am mai făcut niciodată așa ceva. E o nebunie”, a spus Diamond, CEO și președinte al casei de discuri Silver Blue Records.

Soprana care trăiește pe străzi a devenit cunoscută după ce un polițist din Los Angeles a filmat-o în timp ce cânta aria „O mio babbino caro” de Giacomo Puccini. Imaginile au ajuns pe Internet unde au primit sute de mii de aprecieri în doar câteva zile.

Între timp s-a aflat și cine este femeia. O cheamă Emily Zamourka și este profesoară de pian și vioară, venită în Statele Unite din Rusia acum 24 de ani. O vreme, ea a predat lecții pentru a se întreține, dar apoi s-a îmbolnăvit. A ajuns să trăiască pe străzi după ce nu a mai putut să-și plătească facturile medicale.

Se întâmplă lucruri adevărate. Oameni adevărați vorbesc despre asta și e minunat”, a spus Zamourka la emisiunea Good Morning America.

Ea a adăugat că îi place cel mai mult opera, dar cântă și gospel și este deschisă oricărui gen muzical.

Am reușit ceva ce îmi doream de multă vreme, să devin o cântăreață profesionistă. Sunt copleșită și sunt pregătită”, a spus ea.

Albumul pe care Diamond vrea să îl lanseze cu ea este o combinație între muzică clasică și muzică electronică. Titlul ar urma să fie „Paradise”.

Am două piese gata pregătite. Nu aveam un artist, așa că e potrivirea perfectă”, a spus producătorul.

Zamourka a avut ocazia să-l cunoască și pe polițistul care a filmat-o la metrou. Întâlnirea lor emoționantă a fost de asemenea filmată.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor web: Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri