Tânără moldoveancă moartă în împrejurări bizare, în Italia. Trupul ei pe jumătate dezbrăcat a fost găsit pe o plajă

Data actualizării: Data publicării:
tanara bruneta
Galina Banea sosise în Italia în urmă cu două săptămâni, în scop turistic FOTO: La Stampa

Anchetatorii italieni încearcă să elucideze misterul morții unei tinere moldovence care a fost găsită, pe jumătate dezbrăcată, pe o plajă din Porto Sant’Elpidio, provincia Fermo. Femeia sosise în Italia în urmă cu două săptămâni, în scop turistic.

Cadavrul Galinei Banea, de 33 de ani, a fost găsit pe plajă de două femei, luni dimineață, în jurul orei 6:30, potrivit La Stampa.

Era dezbrăcată de la jumătate în jos, trupul fiind găsit într-o poziție bizară: întins pe spate, cu brațele încrucișate pe piept și cu pumnii strânși. Pe corp nu au fost găsite urme vizile de violență, iar după o primă examinare medicul legist a spus că, cel mai probabil, femeia a murit înecată.

Totuși, circumstanțele morții ei rămân un mister. Potrivit unor martori, femeia a fost văzută în seara precedentă plimbându-se în compania a doi bărbați. În aceste condiții, anchetatorii suspectează inclusiv că tânăra a fost omorâtă, dar nu exclud nici ipoteza unei morți accidentale, prin înec, în timp ce înota în mare.

Cei doi bărbați cu care a fost văzută Galina, unul din ei fiind un român de 33 de ani, au fost identificați și duși pentru audieri la Poliție. Însă anchetatorii nu au comunicat dacă aceștia sunt suspecți sau dacă s-au luat și alte măsuri împotriva lor.

Potrivit sursei citate, Galina Banea, care era pasionată de gastronomie, a locuit până în luna iunie în Republica Moldova. Anterior, ea a venit în vizită în România, de unde a obținut viza turistică cu care a ajuns în Italia, în august. Femeia își închiriase o cameră în Porto Sant’Elpidio, însă autoritățile au aflat că își petrecea mult timp în casa unuia din bărbații cu care a fost văzută.

Autopsia cadavrului va fi făcută la sfârșitul acestei săptămâni, iar anchetatorii speră să obțină mai multe informații care să ducă la elucidarea cazului.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri