Ultimele imagini cu burlăcițele moarte în accidentul aviatic din Iran. Cutia neagră a avionului, găsită

Data actualizării: Data publicării:
9539678-3x2-700x467

Cutia neagră a avionului privat prăbușit în munți, în Iran, a fost găsită, anunță surse din anchetă citate de ABC News. Avionul se întorcea în Turcia din Emiratele Arabe Unite. La bordul lui se aflau o viitoare mireasă și prietenele acesteia, care urmau să-i fie domnișoare de onoare. Acestea au călătorit spre Dubai pentru petrecerea burlăcițelor. La bordul avionului se aflau 11 persoane în total, toate decedate în cumplitul accident.

 

Crucea Roşie din Iran a anunţat, de altfel, că a recuperat toate trupurile neînsufleţite din epavă. La manşă era o femeie cu experienţă, care fusese în trecut pilot de elicopter în aviaţia turcă. Înaintea prăbuşirii, aceasta ar fi anunţat turnul de control că se confruntă cu o defecţiune tehnică.

CITIȚI ȘI: Cine era Mina Bașaran, tânăra milionară care a murit în avionul prăbușit în Iran

Autoritățile au identificat până acum opt trupuri neînsuflețite, scrie The Washington Post, inclusiv pe cel al lui Mina Basaran, fiica de 28 de ani a președintelui companiei turcești Basaran Investment Holding. Cotidianul american citează la rândul lui agenția de presă semi-oficială Mehr.

Familiile victimelor au ajuns, luni, în Shahr-e Kord, la aproximativ 370 de kilometri de capitala Teheran, acompaniate de diplomați turci.

Cauzele producerii accidentului sunt încă necunoscute, însă martorii povestesc că au văzut pe cer o bilă de foc care a lovit mai apoi vârful muntelui. Alţii spun că avionul s-a prăbuşit şi apoi a luat foc.

„Cutia neagră” - care are de fapt o culoare puternică ce le permite anchetatorilor să o repereze ușor - ar putea face lumină în cauzele prăbușirii avionului. Echipamentul înregistrează conversațiile din carlingă, conversațiile prin radio și alte date legate de zbor.

Mina Basaran postase pe Instagram imagini din această călătorie în Dubai. Din fotografii se înțelege că sărbătorea petrecerea burlăcițelor. Printre fotografii se află și una cu aeronava, postată la sfârșitul săptămânii trecute. În ea, Mina apare într-o jachetă din denim, alături de mesajul „Mrs. Bride” și hashtag-ul „#bettertogether”. În altă imagine, tânăra se afla în avion și ține în mână baloane în formă de inimă.

Sâmbătă aceasta a postat o fotografie alături de prietenele ei, într-un resort din Dubai. Mina a postat și un video înregistrat la un concert Rita Ora, care a cântat într-un club din Dubai.

Sursă foto: Instagram

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri