Un avion particular de mici dimensiuni s-a prăbuşit în SUA. O persoană a murit şi două au fost rănite

Data publicării:
avion aspen

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit primelor informaţii, aparatul de mici dimensiuni s-a prăbuşit cu puţin timp înaintea aterizării, iar aeroportul a fost închis. Nu se ştie ce motive au dus la producerea catastrofei aeriene. Autorităţile aviatice americane au precizat că aparatul decolase din Mexic şi a făcut o escală la Tucson, statul Arizona, înainte de a ajunge la Aspen, în Colorado.

Martorii tragediei spun că motorul avionului a explodat imediat după impactul cu solul. La locul tragediei au ajuns imediat ambulanţe şi maşini de pompieri. Accidentul a fost anunţat pe Twitter de către un actor american, aflat în alt aparat, care aştepta să decoleze.

De asemenea, o cântăreaţă din Statele Unite a anunţat pe Twitter că a asistat la prăbuşirea aeronavei. Aspen este o staţiune de iarnă exclusivistă, unde îşi petrec vacanţele vedetele americane şi oamenii de afaceri.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri