Un bărbat a fost ucis și altul rănit grav după ce un avion Boeing 737 a strivit mașina care îl tracta VIDEO

Data publicării:
avion

Camerele de supraveghere de pe aeroportul din Bangkok au surprins momentul şocant în care o aeronavă Boeing 737 trece peste maşina care îl tracta spre poarta de îmbarcare.

Potrivit DailyMail, incidentul s-a produs în această dimineaţă pe aeroportul internaţional din Bangkok, în timp ce avionul era condus spre poarta de unde trebuiau să se îmbarce pasagerii. Primele investigaţii au arătat faptul că au cedat cablurile de legătură dintre avion şi maşina de tractare, iar aeronava a continuat să ruleze din inerţie, informează Mediafax.

Unul dintre mecanicii aflaţi în maşina de tractare a fost pur şi simplu strivit sub greutatea avionului.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Al doilea mecanic din maşină a fost grav rănit şi a fost transportat imediat la spital.

”Cablul de legătură dintre maşina de tractare şi avion s-a rupt ceea ce a cauzat oprirea maşinii. Avionul, în schimb, a continuat să ruleze”, a declarat Samphan Khutharanon, directorul aeroportului.

Zborul DD6458, care avea drept destinaţie Nakhon Si Thammarat, în sudul ţării, a fost anulat. Autorităţile au demarat imediat o anchetă în acest caz pentru a afla motivul care a dus la ruptura cablurilor de legătură.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri