Un bărbat a instalat o cameră ascunsă în bucătărie și a văzut ce-i punea soția în mâncare

Data actualizării: Data publicării:
femeie in bucatarie surprinsă de camera ascunsa
Un bărbat a montat camere ascunse în bucătărie ca să vadă ce-i pune soția în băutură Foto: captură KCAL

Suspectând că ceva necurat este la mijloc, un bărbat a instalat o cameră ascunsă în bucătărie, să vadă ce îi pune soția lui, medic dermatolog, în mâncare. Astfel, el a descoperit că femeia cu care era căsătorit de 10 ani îi otrăvea băuturile calde, potrivit documentelor din instanță.

Jack Chen, de asemenea medic, a decis să instaleze camera ascunsă în bucătărie după ce s-a îmbolnăvit, făcând legătura cu gustul suspect pe care îl avea limonada fierbinte pe care obișnuiește să o bea zilnic. Când s-a uitat pe filmări, a văzut că soția, Yue „Emily” Yu, îi punea în băutură și mâncare soluție pentru desfundarea țevilor, potrivit The Independent.

Bărbatul s-a dus cu filmarea la poliția din Irvine, Orange County, care a arestat-o ​​în urmă cu câteva zile pe Yu, în vârstă de 45 de ani, în fața cabinetului ei dermatologic „Mission Viejo”, dar a fost eliberată a doua zi, după ce a depus o cauțiune de 30.000 de dolari.

Soțul susține că femeia are antecedente de abuz fizic și verbal împotriva lui și a celor doi copii ai cuplului, în trecut solicitând un ordin de restricție împotriva ei. „Când Emily devine frustrată și țipă la copii, folosește în mod obișnuit o expresie chineză care se traduce prin „du-te să mori””, a spus Chen în instanță. „De asemenea, le spune copiilor: „ai probleme cu capul/ ești bolnav la cap/ dă-te dracu’/ prostule/ du-te dracului din fața mea””.

Jack Chen, care este radiolog, a suferit „răni interne serioase” după ce a consumat produsul de curățare, spune poliția.

Acum, el va înainta și divorț și deja a obținut un ordin de restricție temporar.

Chen spune că a cunoscut-o pe Yu în 2011 și s-au căsătorit în anul următor. A observat o schimbare în comportamentul ei după nașterea celor doi copii ai lor, în 2013 și 2014.

Cei doi copii ai cuplului, acum în vârstă de 7 și 8 ani, ar fi fost abuzați încă de când erau mici, spune bărbatul.

Locotenentul Bill Bingham de la poliția din Irvine a declarat că „se pare că domnul Chen a fost otrăvit o perioadă semnificativă de timp”. Ofițerul a mai precizat că radiologul s-a îmbolnăvit în urmă cu aproximativ o lună și s-a dus la consultații când starea lui s-a deteriorat semnificativ.

A instalat camere după ce a observat un comportament bizar al soției și a constatat că alimentele pe care i le dădea aveau un gust bizar.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri