Un bărbat care a câștigat 10 milioane de euro la loterie a dat anunț că își caută o soție cu care să împartă banii

Data actualizării: Data publicării:
barbat cu ochelari de soare
Un bărbat care a câștigat 10 milioane de euro la loterie a dat anunț că își caută o soție FOTO: bild.de

Un german de 41 de ani, care a câștigat la sfârșitul lunii septembrie 10 milioane de euro la loterie, își caută o soție împreună cu care să se bucure de bani.

Fost muncitor la o fabrică din Dortmund, Kursat Yildirim, care este fiul unor emigranți turci, și-a dat demisia imediat după ce a încasat premiul de aproape 10 milioane de euro, mai exact 9.927.511. Apoi și-a cumpărat un Ferrari de peste 400.000 de euro, relatează Bild.

Mașina de lux nu este singura achiziție importantă pe care a făcut-o. Și-a mai cumpărat și un Porsche de „numai” 200.000 de euro, un ceas scump și localul lui preferat.

Însă cea mai mare dorință a lui este să-și găsească o soție. „Te rog să subliniezi în articol că sunt necăsătorit”, i-a spus el reporterului de la Bild. „Poate fi blondă sau brunetă, nu-mi pasă. Vreau doar să mă îndrăgostesc. Caut o femeie căreia să-i placă să călătorească și este pregătită să-și întemeieze o familie cu mine. Am nevoie de o femeie în care să am încredere”, a mai spus el.

Pentru a veni în sprijinul bărbatului, Bild a creat o adresă specială de email prin care potențialele partenere pot lua legătura cu el.

Chiar dacă a cheltuit o sumă importantă din câștig, bărbatul spune că și-a luat măsuri de precauție și că banii au ajuns „pe mâini bune”. Deocamdată și-a ajutat familia cu bani, dar în viitor vrea să facă și acte de caritate pentru oamenii care au într-adevăr nevoie de ajutor.

A mai spus că joacă la loteria germană de peste 15 ani și că va continua să joace.

Kursat recunoaște că în trecut a avut probleme legate de consumul de alcool și chiar a fost cercetat pentru acte de violență.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri