Un bărbat condamnat la moarte a evadat chiar înainte de a fi executat. Poliția l-a prins după 42 de ani

Data actualizării: Data publicării:
barbat asiatic cu camasa alba
Un deținut condamnat la moarte din Vietnam a fost prins la 42 de ani după ce a evadat din închisoare FOTO: Can Tho City Police Department

Un deținut condamnat la moarte din Vietnam a fost prins la 42 de ani după ce a evadat din închisoare. Vo Van Ba fusese condamnat la moarte pentru viol și crimă, fapte comise în 1977, dar a reușit să evadeze pe 3 octombrie 1980, în timp ce aștepta să fie executat.

Următorii 42 de ani și i-a petrecut ascunzându-se de autorități, în timp ce s-a mutat de mai multe ori în provinciile sudice ale Vietnamului. Și-a schimbat numele, apoi și-a văzut liniștit de viață căsătorindu-se și având un copil, potrivit Vice.

Încercările poliției de a-l găsi pe deținutul evadat au rămas fără rezultat timp de mai bine de 42 de ani, dar, în cele din urmă, când nimeni nu se mai aștepta, a fost prins.

Fugarul a fost arestat pe 16 decembrie.

Vo Van Ba a spus că și-a petrecut cea mai mare parte din timp în provincia Ca Mau din Vietnam, la doar câteva ore de mers cu mașina de închisoarea din care a evadat și unde urma să fie executat.

Și-a schimbat numele în Nguyen Van Tu și a început o nouă viață, căsătorindu-se și angajându-se.

Poliția nu dat detalii despre modul în care a reușit să-l localizeze.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri