Un bărbat din China s-a trezit la nunta lui cu șase dintre fostele iubite care au organizat un protest: „Astăzi te vom distruge”

Data actualizării: Data publicării:
sase femei tin in maini un banner scis in mandarina
Un bărbat din China s-a trezit la nunta lui cu șase dintre fostele iubite FOTO: South China Morning Post

Un bărbat este „eroul” unei povești virale în China, după ce o parte din fostele lui iubite au venit la nunta lui și au protestat față de modul în care acesta tratează femeile, amenințând în același timp că îl vor „distruge”.

Mirele, pe nume Chen, din provincia Yunnan, sud-vestul Chinei, a fost șocat când șase din fostele lui iubite au venit la nunta lui, care a avut loc pe 6 februarie, cu un banner pe care era scris: „Suntem fostele iubite ale lui Chen. Astăzi te vom distruge”, potrivit South China Morning Post.

Într-un clip filmat în timpul nunții, femeile stau tăcute în mijlocul unei alei, tinând în mâini bannerul roșu. Protestul lor a atras atenția unor nuntași, care s-au dus să le întrebe ce se întâmplă.

„M-a pus într-o situație foarte neplăcută. Am și avut o ceartă pe tema asta cu proaspăta mea soție”, a declarat Chen pentru o sursă locală după incident.

Protestul neașteptat a șocat-o și înfuriat-o pe mireasă, dar și părinții acesteia au fost nemulțumiți. Chen a spus că i s-au cerut explicații. Pe de altă parte, bărbatul a spus că nu are motive să fie supărat pe cele șase femei și a recunoscut că a fost un iubit rău în trecut. „Eram imatur când eram mai tânăr și am rănit multe fete”, a mărturisit el.

Chen nu a dat detalii despre modul în care au decurs relațiile trecute, dar a spus că regretă sincer modul în care s-a comportat și i-a sfătuit pe alți bărbați să fie atenți la modul în care își tratează partenerele. „Trebuie să fii loial iubitei tale și să nu o înșeli”, a mai spus Chen.

Videoclipul și știrile despre incident au devenit virale în China și cei mai mulți utilizatori nu au avut niciun pic de înțelegere pentru Chen, pe care l-au criticat aspru. Mulți sunt de părere că proapăta lui soție ar trebui să diverțeze imediat de el.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri