Un bărbat din Italia își ținea mama moartă în congelator. Ce au aflat până acum anchetatorii

Data actualizării: Data publicării:
151034186-9676c619-21c0-436b-a92a-5d54c9115ae4
Un bărbat din Italia își ținea mama moartă în congelator FOTO: TGCOM24

Caz șocant în Italia, unde carabinierii au descoperit că un bărbat își ținea mama moartă în congelator. Autoritățile au intervenit în urma unei sesizări făcute de serviciile sociale, dar și după ce nepoții bătrânei au început să-și arate îngrijorarea pentru că nu o mai văzuseră de câteva săptămâni.

Cadavrul Mariei Prudenza Bellanova, de 82 de ani, a fost găsit marți după-amiază într-un congelator din casa în care locuia împreună cu fiul ei, în Ceglie Messapica, o suburbie a orașului Brindisi. Carabinierii au descins la locuință după ce au primit o sesizare din partea serviciilor sociale.

În cadrul programului de sprijin, serviciile sociale se ocupau și de menaj în locuința celor doi, iar fiul bătrânei, Angelo Bellanova, de 55 de ani, nu le-a mai deschis ușa angajaților în ultima perioadă, potrivit TGCOM24.

Cadavrul femeii a fost găsit în poziție ghemuită, în interiorul congelatorului. În curte, carabinierii au găsit și patru câini care au fost duși la un adăpost.

Fiul femeii a fost dus la secția de poliție pentru audieri, în timp ce cadavrul bătrânei a fost transportat la morgă, cu tot cu congelator, in vederea efectuării necropsiei și stabilirea cauzei morții.

Deocamdată nu se știe absolut nimic despre împrejurările în care a murit Maria și nici motivul pentru care fiul ei i-a păstrat cadavrul în congelator. Autoritățile nu știu nici când a murit aceasta, acest detaliu urmând a fi stabilit după necropsie.

Femeia ar fi fost văzută ultima dată în viață în luna septembrie, de către angajații de la serviciile sociale.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri