Un mire și 6 invitați au murit în mod inexplicabil imediat după nuntă, în Nigeria. Ce suspectează oamenii

Data actualizării: Data publicării:
wooden square and floral decorations
FOTO> Getty Images

O nuntă s-a încheiat în mod tragic weekend-ul trecut, pentru că mirele și șase invitați au murit, în timp ce alte opt persoane, între care și mireasa, se află la spital, în stare gravă.

Tragedia s-a petrecut sâmbătă, în comunitatea rurală Eka Utara din statul Enugu, Nigeria. Un medic care i-a preluat pe unii dintre pacienți a declarat pentru ziarul nigerian Vanguard, citat de Daily Beast, că cinci persoane au murit în timp ce primeau îngrijiri medicale.

Potrivit surselor locale, invitații au început să se simtă rău după ceremonie, când au sosit la casa mirilor, unde avea loc petrecerea. Polițiștii spun că au fost găsiți în dimineața următoare „inconștienți, cu spume din gură”, potrivit unui comunicat al Comandamentului de Stat Enugu.

Deși nu a fost stabilită nicio cauză clară pentru aceste îmbolnăviri atât de violente, oamenii din comunitate au avansat mai multe teorii, între care intoxicația alimentară, intoxicația cu dioxid de carbon de la generatorul de energie din apropiere sau ingerarea de insecticid.

Autoritățile așteaptă rezultatele autopsiei pentru a stabili cauza morților.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri