Un rapper a murit în timpul unei cascadorii. Imaginile surprinse înainte de incidentul fatal

Data publicării:
rapper canada

Rapperul canadian Jon James McMurray a murit în timpul unei cascadorii pe care o realiza pe un avion Cessna pentru un videoclip.

În vârstă de 34 de ani, McMurray a murit sâmbătă în timp ce lucra în provincia British Columbia cu o echipă de filmare pentru realizarea videoclipului, potrivit legiştilor citaţi de The Hollywood Reporter.

„Unul dintre avioanele noastre are o problemă, așa că va dura câteva ore până când va fi reparat”, a spus artistul într-un clip postat pe Instagram. Imaginile îl înfățișează pe rapper chiar înainte să urce în avion.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Managerul lui a spus că rapperul s-a antrenat intens pentru cascadorie, însă s-a deplasat prea mult pe aripa aparatului de zbor, care a intrat într-o spirală.

McMurray s-a ţinut prea mult timp de aripa avionului înainte de a se desprinde şi nu a mai avut timp să deschidă paraşuta.

Avionul şi pilotul au aterizat în siguranţă.

Sursă: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri