Un interlop român a fost împușcat în cap, în SUA. Cine a fost Aly Sadoveanu și cine l-a executat

Data actualizării: Data publicării:
barbat cu ochelari de soare
Aly Sadoveanu Foto: Facebook

Execuție în stil mafiot între interlopi români peste ocean. Un bărbat din Buzău urmărit internațional pentru o condamnare de 6 ani a fost împușcat în cap.

Presa locală din Buzău scrie că principalul suspect al autorităților americane este tot un român care ar fi plecat în SUA acum 10 ani și care, după asasinat, ar fi fugit în Mexic. 

Execuția a avut loc în zona Los Angeles, în plină zi. Potrivit informațiilor strânse până acum de autoritățile din Statele Unite care investighează asasinatul, bărbatul ucis este buzoianul Aurel Trandafir, zis Aly Sadoveanu (foto), căutat încă din 2018 de autoritățile de la București pentru o condamnare cu executare. Cel care l-a împușcat ar fi Florin Andronache, zis Americanu, potrivit presei locale din Buzău, de unde a plecat bărbatul acum 10 ani cu destinația Statele Unite ale Americii.

aly-sadoveanu
Aly Sadoveanu Foto: Facebook

Victima era plecată în Statele Unite încă din 2018, după o condamnare dictată de instanțele din România de 6 ani și 4 luni de închisoare, pentru tâlhărie. Anterior, era cunoscut drept lider al clanului Sadoveanu, care controla zona Chitila din Ilfov. Presa locală din Buzău scrie că s-ar fi asociat acolo cu o grupare mafiotă și de aici și execuția căreia i-a căzut victimă.

ȘTIRE CORECTATĂ: Textul inițial conținea un clip video care nu era legat de asasinarea lui Aly Sadoveanu.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri