VIDEO. Polițiștii s-au deghizat în supereroi Marvel și s-au dus după traficanți de droguri, la Lima

Data actualizării: Data publicării:
profimedia-0734692753
Patru ofițeri de poliție din Peru s-au deghizat în personaje Marvel pentru a efectua un raid antidrog FOTO: Profimedia Images

Patru ofițeri de poliție din Peru s-au deghizat în personaje Marvel pentru a efectua un raid antidrog în capitala țării, la sfârșitul săptămânii trecute.

Spider-Man, Captain America, Thor și Black Widow au luat parte la o operațiune denumită „Marvel”, care a vizat o clădire din cartierul San Juan de Lurigancho din Lima, potrivit BBC. Au apelat la aceste deghizări pentru a trece neobservați, având în vedere că la ora descinderii lor tot orașul era cuprins de febra Halloween.

Polițiștii au reținut patru persoane în timpul raidului - trei bărbați și o femeie - și au confiscat o cantitate apreciabilă de droguri.

„În această clădire o întreagă familie se ocupa cu micul trafic de droguri. Drogurile urmau să fie vândute într-un parc din apropiere", a spus colonelul de poliție David Villanueva.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Poliția a confiscat 3.250 de pachete cu pastă de cocaină, extract brut de frunze de coca, dar și 287 de pungi de cocaină și 127 de marijuana.

profimedia-0734692752
Patru ofițeri de poliție din Peru s-au deghizat în personaje Marvel pentru a efectua un raid antidrog FOTO: Profimedia Images

Un kilogram de pastă de cocaină se vinde cu aproximativ 380 de dolari în Peru, în timp ce un kilogram de clorhidrat de cocaină, cea mai pură formă, se vinde cu aproximativ 1.000 de dolari.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri