VIDEO: Rușii i-au cerut unei mame ucrainene 5.000 de euro ca să nu-i omoare fiul prizonier: Următorul video va fi cu execuția lui

Data actualizării: Data publicării:
prizonier
Rușii i-au cerut unei mame ucrainene 5.000 de euro ca să nu-i omoare fiul prizonier FOTO: Twitter

Mihailo Podoliak, consilier al președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, spune că mama unui prizonier a primit de la ruși un video cu fiul ei și i-au spus că următorul va fi cu execuția, dacă nu vor primi 5.000 de euro.

„Acest videoclip a fost trimis de soldații ruși mamei unui prizonier ucrainean. Ei cer 5.000 de euro și amenință că următorul videoclip pe care îl va primi va fi execuția fiului ei. Soldații ruși seamănă din ce în ce mai mult cu militanții ISIS. Rusia trebuie declarată stat-terorist”, a scris pe Twitter Podoliak.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În filmarea care ar fi fost trimisă mamei și postată ulterior pe Twitter de consilierul lui Zelenski apare un tânăr ucrainean cu mâinile legate în față, care se prezintă, spune pe ce dată a fost luat prizonier și care răspunde la tot felul de întrebări care i se pun legate de felul în care este tratat de cei care l-au capturat. El spune că primește mâncare și are acces la baie, că nu este agresat și nu are nevoie de îngrijiri medicale.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri