McDonald's-ul pe stil rusesc anunță că a primit cartofi și că-și redeschide restaurantele: „Am suferit vreo două-trei luni”

Data publicării:
angajate ale restaurantelor „Gustos și atât” și atât din Rusia
Foto: Profimedia Images

După ce s-a confruntat cu grave probleme de aprovizionare și cu o lipsă de cartofi de prăjit în ultimele luni, compania care administrează fostele restaurante McDonald’s din Rusia, redenumite „Gustos și atât” după plecarea companiei americane din Rusia, susține că a rezolvat din probleme și că se așteaptă să redeschidă toate cele 850 de restaurante până la sfârșitul anului, relatează Reuters.

Oleg Paroev, directorul executiv al companiei, a lăudat activitatea restaurantelor în primele 100 de zile, însă a refuzat să ofere detalii cu privire la vânzări, venituri, produse noi sau piețe de import.

Deși spune că „Gustos și atât” a depășit așteptările firmei de la deschidere, Paroev recunoaște că restaurantele s-au confruntat cu provocări „mult mai complicate” decât era prevăzut inițial.

Lipsa de provizii de cartofi a lăsat multe restaurante fără cartofi prăjiți. Paroev spune că problema a fost rezolvată, însă a refuzat să spună de unde importă, acum, Rusia cartofi pentru restaurantele sale.

„Am suferit vreo două-trei luni”, a adăugat el. Totuși, pentru a evita probleme similare pe viitor, din cauza impactului sancțiunilor, Paroev spune că firma intenționează să înlocuiască importurile de ingrediente esențiale cu produse locale.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri