Video Momentul în care un pilot rus se catapultează după ce avionul său e lovit de antiaeriana ucraineană

Data actualizării: Data publicării:
ezgif.com-gif-maker (10)
Momentul în care un pilot rus se catapultează după ce avionul său Su-25 e lovit deasupra Ucrainei. Sursa gif: Twitter/Ukraine Weapons Tracker

Pe rețelele sociale a fost publicată o înregistrare video care arată momentul dramatic în care un pilot rus decide să se catapulteze, după ce avionul său e lovit de antiaeriana ucraineană. Imaginile au fost surprinse chiar de o cameră video montată pe casca pilotului.

Conform contului de Twitter Ukraine Weapons Tracker, specializat în difuzarea de imagini și înregistrări video despre războiul din Ucraina, provenite din surse deschise sau oficiale, pilotul rus se afla la manșa unui avion de atac la sol Suhoi Su-25, indicativ „Roșu 09”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pilotul, care zbura la joasă înălțime, se catapultează cu doar câteva secunde înainte ca avionul să se prăbușească.

Prăbușirea avionului s-a petrecut în această vară dar imaginile au fost difuzate abia acum.

Conform site-ului Oryx, care documentează pierderile de echipament militar rusesc sau ucrainean în războiul din Ucraina, doar în baza probelor foto/video publicate online, Rusia a pierdut până acum 63 de avioane militare, din care 23 sunt model Su-25.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri