Video Momentul în care un vehicul de luptă Humvee american calcă peste o mină în Ucraina și sare în aer. Soldații scapă în mod miraculos

Data actualizării: Data publicării:
Humvee ezgif.com-optimize (6)

O filmare apărută pe mai multe canale ucrainene surprinde interiorul unui vehicul de luptă Humvee, de proveniență americană, în timpul unei misiuni. La un moment dat, vehiculul calcă peste o mină și are loc o explozie puternică, însă soldații din interior reușesc să se evacueze.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pe camera montată în interiorul vehiculului se văd patru soldați ucraineni în mașină, iar al cincilea stă la turelă, pe jumătate ieșit în afară, și trage aproape în continuu cu mitraliera grea montată pe Humvee.

La un moment dat, cei doi soldați de pe locurile din spate coboară din vehicul, în timp ce camaradul aflat la turelă continuă să tragă. După doar câteva secunde, Humvee-ul calcă peste o mină și are loc o explozie puternică la interior, însă imaginile arată cum șoferul iese din mașină, iar soldatul de la turelă coboară și el imediat, fără să dea semne că ar fi fost răniți în incident.

Imaginile au fost publicate și de Ministerul ucrainean al Apărării, cu mesajul „Mulțumim poporului american! Humvee-urile voastre salvează viețile soldaților noștri”.

Editor : Bogdan Păcurar

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri