Morții din New York, depozitați în camioane frigorifice. Un voluntar a vorbit despre șocul avut după ce un raft cu cadavre s-a rupt

Data publicării:
camioane new york

La New York sunt atât de mulți morți din cauza COVID-19, încât nu mai este loc la morgă, pe mulți nu-i revendică nimeni, iar autoritățile ezită încă să-i înmormânteze fără acordul unei rude. În disperare de cauză, cadavrele sunt depozitate în camioane frigorifice, plasate într-o parcare din Brooklyn.

De acolo, cadavrele sunt preluate de companiile de pompe funebre, dacă există aparținători care să le revendice. 

Pentru cei care au grijă de trupurile neînsuflețite, este o sarcină istovitoare, o presiune uriașă.

Unul dintre acești oameni a povestit ce înseamnă să lucrezi în aceste camioane ale morții. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoționa.

Erik Frampton - voluntar la o morgă din New York:  Lucram de trei zile într-un container și cu o zi înainte ne fusese livrat unul nou, plin până la refuz. Din păcate, unul dintre rafturi s-a rupt, cred că șase cadavre s-au prăbușit unele peste altele.

Tratez fiecare caz cu respectul cuvenit, gândindu-mă la oamenii care cunoșteau acel om, la cei care încearcă să afle soarta lui. Cine nu a reușit să-l vadă în izolare, înainte de a fi conectat la un ventilator și de a nu mai putea vorbi cu nimeni? Cine sunt cei care vor să știe unde e această persoană acum?

Nu mă întristez când mă ocup de aceste cazuri, probabil dacă aș face-o, n-aș fi în stare să-mi îndeplinesc responsabilitățile, dar mă gândesc constant la cei care își caută persoanele dragi.

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri