„Mrs. Crimeea 2022”, pusă să-și ceară scuze și amendată cu 40 de mii de ruble pentru că a cântat melodia ucraineană „Chervona Kalina”

Data actualizării: Data publicării:
„Mrs. Crimeea 2022”, pusă să-și ceară scuze și amendată cu 40 de mii de ruble pentru că a cântat melodia ucraineană „Chervona Kalina”
„Mrs. Crimeea 2022”, pusă să-și ceară scuze și amendată cu 40 de mii de ruble pentru că a cântat melodia ucraineană „Chervona Kalina”. Foto: Twitter

„Mrs. Crimeea – 2022”, Olga Valeeva, a fost forțată să-și ceară scuze și amendată de justiția rusă cu 40 de mii de ruble după ce a cântat, alături de o prietenă, o melodie ucraineană, scrie meduza.io, care citează agenția rusă de presă RIA Novosti.

Femeia care a cântat alături de Valeeva a fost condamnată la 10 zile de arest, în timp ce Valeeva a primit o amendă de 40 de mii de ruble.

Cele două au fost acuzate de discreditarea Forțelor Armate ale Federației Ruse și propaganda simbolurilor organizațiilor extremiste.

Imagini cu cele două femei în timp ce își cer scuze au fost postate pe canalul Telegram al Ministerului Afacerilor Interne din Crimeea.

Melodia „Chervona Kalina” a devenit unul dintre imnurile războiului din Ucraina.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri