Video Noi imagini ale exceselor polițiștilor americani la protestele BLM - un om cu mâinile ridicate este împușcat în cap cu un proiectil

Data publicării:
Protestatar Los Angeles
Foto: Captură CNN

Forțele de ordine din Los Angeles au dat dovadă de excese în timpul unui protest care se desfășura în metropolă la finalul lunii mai. Un protestatar inofensiv care stătea în mijlocul unei străzi cu mâinile ridicate a fost lovit cu un proiectil direct în cap, relatează CNN. Imaginile au fost surprinse de camera de corp a polițistului care a deschis focul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Protestatarul avea mâinile ridicate când un ofițer al departamentului de poliție Los Angeles a tras cu un proiectil înspre el. Este încă neclar dacă protestatarul aruncase anterior pietre sau sticle înspre forțele de ordine așa cum au raportat polițiștii.

Incidentul s-a petrecut în timp ce forțele de ordine avansau spre protestatari. Protestul respectiv a avut loc în data de 30 mai, însă imaginile au ieșit la lumină abia două luni mai târziu. Persoana lovită poate fi văzută cum se proăbușește la pământ după ce este lovită de proiectil. Bărbatul a fost spitalizat, ulterior cu traumatism cerebral.

Editor: Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri