Video „Nu te poți ascunde de HIMARS”. Ucrainenii au distrus o bază de antrenament a rușilor, în Herson

Data publicării:
ezgif.com-resize (32)

Ucrainenii au distrus o bază de antrenament a rușilor, în Herson. Cel puțin 18 ruși se antrenau în momentul atacului cu rachete HIMARS.

Baza de antrenament era situată la aproximativ 50 de kilometri de linia frontului. În imaginile publicate pe rețelele sociale pot fi văzuți soldații ruși, filmați din dronă, în timp ce se antrenează. După prima lovitură a ucrainenilor, care i-a suprins în câmp deschis, o parte dintre aceștia s-au adăpostit în interiorul unor clădiri care, însă, au fost distruse de a doua lovitură cu rachete HIMARS.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ucrainenii folosesc eficient sistemele HIMARS împotriva rușilor. La începutul acestei luni, armata ucraineană susținea că a distrus cinci grupuri mari de infanterie ale ruşilor ​​cu rachete HIMARS, pe insula Giarîlgaci, din Marea Neagră, la sud de regiunea Herson.

Potrivit Kyiv Post „au fost eliminaţi 200 de soldaţi ruşi” adunaţi pe o plajă, într-o tabără de antrenament, din regiunea ocupată Herson. Imaginile filmate de o dronă arată o plajă şi mai multe grupuri de trupe adunate pe insula din Marea Neagră. La final se vede o explozie mare în locul unde soldații erau strânși.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri