O femeie de 70 de ani a murit în timpul concertului lui Robbie Williams din Australia

Data publicării:
robbie williams
O femeie în vârstă de 70 de ani a murit după ce a căzut la finalul unui concert al cântărețului britanic Robbie Williams din Sydney. FOTO: Profimedia Images

O femeie în vârstă de 70 de ani a murit după ce a căzut la finalul unui concert al cântărețului britanic Robbie Williams din Sydney, Australia, joia trecută, transmite BBC.

Ea a căzut pe șase rânduri de scaune în timpul spectacolului de pe stadionul Allianz și a suferit răni grave la cap.

Femeia a fost dusă de urgență la un spital din apropiere, unde a fost plasată într-o comă indusă. Autoritățile medicale au confirmat marți că a murit.

Cântărețul britanic nu a comentat incidentul, care a avut loc în prima noapte a turneului său australian XXV.

Accidentul a avut loc după ce spectacolul s-a încheiat, în timp ce mii de spectatori plecau, a declarat un purtător de cuvânt al stadionului.

„În loc să folosească scările, femeia a încercat să calce peste rândurile de scaune. A căzut. Acesta este un incident teribil de trist”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Aproximativ 40.000 de fani au participat la concertul din 16 noiembrie.

Vinerea trecută, o tânără în vârstă de 23 de ani a murit la un concert al cântăreței Taylor Swift din Rio de Janeiro, după ce s-a prăbușit din cauza căldurii. Ana Clara Benevides Machado a fost dusă de urgență la spital, unde a murit în urma unui stop cardiac.

Familia ei a declarat că acum caută răspunsuri după mai multe rapoarte, potrivit cărora organizatorii concertului au interzis să se aducă apă la concert, în ciuda caniculei.

Swift i-a adus un omagiu fanei, spunând că a fost „devastată”. Ea a scris pe Instagram: „Era incredibil de frumoasă și mult prea tânără”.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri