Video O nouă amenințare a propagandei ruse. Simonian: Big Ben, Turnul Eiffel trebuie să ardă. Doar așa se va termina

Data actualizării: Data publicării:
Margarita Simonian, redactorul-șef al postului Russia Today
Margarita Simonian, redactorul-șef al postului Russia Today. Foto: Profimedia

Margarita Simonian, şefa postului de televiziune Russia Today, amenință din nouă țările aliate NATO că „vor fi distruse” pentru că susțin Ucraina. Propagandista Kremlinului spune că Rusia trebuie să dea NATO un „ultimatum” și că totul se va termina doar când oamenii „vor vedea Big Ben, National Gallery of Art din Washington DC, Turnul Eiffel în flăcări”.

Aliații NATO „nu se vor opri până când nu se vor confrunta direct cu amenințarea reală că orașele lor vor fi distruse. Nu le pasă de orașele noastre, nu le pasă de orașele ucrainene. Până când nu vor vedea Big Ben, National Gallery of Art din Washington DC, Turnul Eiffel în flăcări, sau când vor realiza că mâine acele locuri vor arde, nu se vor opri. Doar așa se va termina. Și vom fi forțați ca la un anumit moment să dăm un ultimatum și să spunem: „Dragi prieteni, aceasta nu mai este o operațiune militară specială, acestă este un război al NATO împotriva noastră. Nu contează că este declarat sau nu (...) Suntem într-un război cu voi și asta înseamnă că nu ne mai limităm la o operațiune militară specială în estul Ucrainei, ci suntem într-un război cu NATO, cu toate consecințele care decurg din asta. Ne rezervăm dreptul să facem tot ce este necesar ca parte beligerantă”.”, a transmis Margarita Simonian.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Afirmațiile sunt cele mai recente dintr-un lung șir de amenințări ale propagandei ruse. Luna trecută, Simonian spunea că Ucraina a fost „învinsă în primele două sau trei zile” de război, iar acum Rusia luptă cu țările NATO și non-NATO.

„Nu suntem în război cu Ucraina. Ucraina a fost învinsă în primele două sau trei zile când am ocupat Gostomel (Aeroportul din apropiere de Kiev), când am dezarmat complet Ucraina distrugând principalele capacități militare. Apoi, a început războiul cu NATO și nu doar cu NATO”, declara aceasta.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri