Video Prezentatorii de la CNN sfătuiți să lase alcoolul în timpul transmisiunilor live de Anul Nou

Data actualizării: Data publicării:
Anderson Cooper și Andy Cohen de Revelion
Vedetele CNN Anderson Cooper și Andy Cohen au primit interdicția de a mai consuma alcool, în direct, de Revelion. Foto: Captură video CNN

Celebrul prezentator Anderson Cooper și co-prezentatorul său Andy Cohen au primit o recomandare surpriză din partea noii conduceri a CNN. Chris Licht, președintele și CEO-ul companiei, le-a spus în cadrul unei întâlniri să "oprească practica" privind consumul de alcool în timpul transmisiunii live de Anul Nou. Cei doi prezentatori transmit trecerea dintre ani din Time Square cu paharul în mână, iar pentru americani este deja o imagine obișnuită. Anul trecut, Andy Cohen a experimentat mai multe shoturi de tequila în timpul transmisiunii, scrie Variety.

 

Chris Licht a avut o primă întâlnire cu angajații CNN din poziția de președintele și CEO al companiei. El a spus că respectul și credibilitatea companiei ar putea avea de suferit din cauza consumului de alcool în fața camerei video, în special de Anul Nou când telespectatorii sunt în număr foarte mare. De aceea el a recomandat ca la Revelionul care se apropie această practică să se oprească.

În ultimii ani, vedetele CNN Anderson Cooper și Andy Cohen au transmis în direct trecerea dintre ani și distracția de Revelion din Times Square, New York. Ei apăreau cu un pahar în mână, iar pentru telespectatori era un lucru obișnuit, notează Variety.

Scenele care au făcut furori îl arătau pe Anderson Cooper într-o stare euforică sau pe coprezentatorul său Andy Cohen dând peste cap shoturi de tequila.

Chris Licht a interzis această practică în direct chiar dacă este Revelionul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri