Primele imagini cu intervenția polițiștilor din timpul atacului de la Praga

Data actualizării: Data publicării:
ezgif.com-video-to-gif-converted (2)

Poliția cehă a difuzat imagini surprinse de camera montată pe unul dintre ofițerii care au intervenit la Universitatea Carolină din centrul Pragăi pentru a-l opri pe tânărul înarmat care a ucis joi 14 persoane.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În înregistrare se poate vedea cum polițiști înarmați caută pe coridoarele universității și îi escortează pe studenți afară cu mâinile în aer.

În cadrul unei conferințe de presă, un oficial al poliției a declarat că atacatorul, care a fost înconjurat „din toate direcțiile”, s-a împușcat la fața locului, conform BBC.

Autoritățile își continuă ancheta.

Directorul serviciului de ambulanță din Praga a spus că dovezile pe care le dețin sugerează că atacatorul de la universitate este același autor ca și în cazul crimelor din pădurea Klanovicky, de săptămâna trecută, unde un bărbat și fiica lui au fost uciși.

"Dar așteptăm probele balistice pentru a confirma acest lucru", continuă el. "Până atunci, vom continua să investigăm crimele din pădure. Nu putem confirma 100% deocamdată".

Se pare că atacatorul era un tânăr de 24 de ani dintr-un sat de lângă Praga iar tatăl acestuia a fost găsit mort anterior în ziua de joi. Cehia a declarat că sâmbătă va fi zi de doliu naţional după ce studentul a ucis 14 persoane şi a rănit alte 25 la Universitatea Carolină din centrul Pragăi.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri