Video Putin vorbește, la un pahar de șampanie, despre războiul din Ucraina: „Știu că nu avem de toate, dar ei rămân fără muniție”

Data actualizării: Data publicării:
Vladimir Putin
Dictatorul rus, Vladimir Putin. Foto: Profimedia Images

Vladimir Putin a intrat deja în campanie electorală. Cu un pahar de șampanie în mână, președintele Rusiei a ținut, duminică, un prim discurs, la Kremlin, în care a vorbit despre ura Occidentului față de Moscova și războiul din Ucraina. „Stiu că nu avem de toate, dar ei rămân fără muniție”,a spus Putin, arătând că ucrainenii „nu au niciun viitor”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu un pahar de șampanie în mână, Putin a spus că Ucraina nu are niciun viitor. „Planurile noatre de apărare merg din ce în ce mai bine. E evident. Industria noastră ia avânt, am început să producem de câteva ori mai mult (armament). Știu că încă nu avem din toate suficient, dar ei (ucrainenii) rămân fără arme. Ei nu au niciun fundament, nu au ideologie sau propria industrie, nu au banii lor proprii, nu au nimic al lor. Ei nu au viitor, dar noi avem”.

Președintele Rusiei a mai spus că ucrainenii sunt „imbecili” și dispuși să colaboreze cu oricine, doar să facă rău Rusiei. 

„Nu vorbesc despre ceea ce se întâmplă în viața reală, când oamenii sunt vânați în plină stradă și uciși. Imaginile sunt văzute de lumea întreagă. Nu sunt doar imbecili, sunt neo-naziști, evident. Și ce credeți despre asta? Un om a luat poziție, public: acest om a luptat împotriva Rusiei în Al Doilea război Mondial. Și cine a luptat împotriva Rusiei în al doilea Război Mondial? Fasciștii. Și, apropo, a luptat și împotriva Canadei. Este o logică destul de încâlcită. Sunt pregătiți pentru orice, pregătiți să coopereze cu oricine, numai să facă rău Rusiei.”, a mai spus Putin. 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri