Sanna Marin anunță că a făcut testul antidrog, după scandalul petrecerilor

Data publicării:
Sanna Marin
Prim-ministra Finlandei, Sanna Marin. Foto: Profimedia Images

Șefa guvernului finlandez, Sanna Marin, a declarat, vineri, că a făcut un test antidrog, în urma apariției clipului video în care apare dansând și distrându-se exuberant alături de prieteni. Șefa guvernului finlandez s-a jurat că nu a consumat niciodată droguri ilegale, relatează Reuters.   

„Am făcut, astăzi, un test antidrog, iar rezultatele vor veni pe parcursul unei săptămâni. Niciodată în viața mea nu am consumat droguri”, a spus Sanna Marin în cadrul unei conferințe de presă.

Marin a adăugat că nu i-a fost afectată capacitatea de a-și duce la bun sfârșit activitatea și că ar fi părăsit petrecerea dacă ar fi fost nevoie să revină la muncă.

Clipuri video au apărut în ultimele zile pe rețelele sociale, în care Marin apare, alături de mulți alți artiști, influenceri sau politicieni, dansând și distrându-se exuberant.

Șefa guvernului finlandez a fost aspru criticată de unele voci din opinia publică finlandeză, iar unii politicieni din coaliția guvernamentală, dar și din opoziție, i-au cerut să facă un test antidrog la puțin timp după apariția clipurilor.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri