Video Soldații ruși trag într-o dronă ucraineană fără să o nimerească. În schimb, primesc o grenadă care le distruge tranșeea

Data publicării:
drona ucr ezgif.com-resize (4)

Noi imagini de pe frontul din Ucraina arată cât de vulnerabili sunt soldații din tranșee când se confruntă cu dronele inamice: singura lor șansă de supraviețuire este să le doboare. Dacă nu reușesc, șansele lor de a scăpa cu viață tind spre zero.

O înregistrare dintr-o dronă ucraineană care descoperă o tranșee rusească în zona Bahmutului ilustrează bine acest tip de confruntare. Rușii văd drona și își dau seama că au fost descoperiți, așa că încep să tragă spre dronă, pentru a o doborî. 

Dacă nu reușesc, urmează să fie atacați cu grenade lansate din dronă sau cu focuri de artilerie, pe baza coordonatelor transmise de aparatul de zbor. În filmarea postată pe rețelele sociale de Brigada Mecanizată 30 a armatei ucrainene, drona lansează mai multe grenade asupra tranșeei rușilor, eliminându-i pe soldații care se adăposteau înăuntru.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Din înregistrarea furnizată de ucraineni, se vede că tranșeea a fost atatcată de mai multe ori cu grenade din dronă, pe măsură ce veneau alți soldați să o ocupe.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri