Sari la conținut

UPDATE. Cine este bărbatul dezbrăcat care a ucis patru oameni într-un restaurant

Poliţiştii americani l-au reținut, după zeci de ore de căutări, pe bărbatul suspectat că a ucis patru oameni, într-un restaurant din Nashville, statul Tennessee, şi care a fugit, apoi, dezbrăcat.

Ultima oară, Travis Reinking a fost văzut la marginea unei păduri, iar forţele de ordine cred că este înarmat şi periculos. În urmărire sunt implicaţi şi agenţi FBI.

Agresorul de 29 de ani, care purta doar un hanorac, a deschis focul în local cu o armă semi-automată. Trei oameni au murit pe loc, al patrulea a decedat la spital.

Atacatorul a fost dezarmat de unul dintre clienţii restaurantului. A lăsat în urma sa, când a fugit, nu doar arma, ci şi singura haină pe care o purta. Însă, poliţiştii spun că ar mai avea un pistol, care se poate să fie încă asupra lui.

„Pe Instagram şi pe Facebook, lumea îmi spune că sunt erou. Dar vreau ca toţi să ştie că a fost un gest în totalitate egoist. Am vrut doar să mă salvez pe mine. Acum, prin ceea ce am făcut i-am salvat şi pe alţii, dar nu vreau ca lumea să creadă că sunt Terminatorul sau Superman sau ceva de genul”, a spus James Shaw, bărbatul care a dezarmat atacatorul.

Atacatorul, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat anul trecut de Serviciul Secret, care asigură paza preşedintelui SUA, după ce a fost găsit dând târcoale Casei Albe, într-o zonă cu acces interzis. 

Familia acestuia a dezvăluit presei că tâbărul delira uneori și că era convins că artista Taylor Swift îl hărțuia și că urmărea în casa sa din Illinois.

 

Pe aceeași temă