Video Cum arată un „deepfake” cu Donald Trump? Președintele, parodiat de creatorii serialului „South Park” cu ajutorul acestei tehnologii

Data actualizării: Data publicării:
donald trump deepfake south park
Donald Trump, parodiat prin tehnologia „deepfake” de creatorii serialului „South Park” Foto: captură video

Cel mai cunoscut propagator al fenomenului fake news, Donald Trump, a devenit el însuși victimă a fenomenului „deepfake”. Liderul republican este ironizat de creatorii serialului „South Park”, într-un clip devenit viral, pe tema acuzațiilor de fraudă electorală pe care Donald Trump le formulează ori de câte ori are ocazia.

Parodia, realizată cu tehnologia „deepfake” (videoclipuri trucate într-o manieră foarte realistă - n.r.), îl înfățișează pe actualul președinte american în timp ce citește o poveste cu reni, care, de fapt, este plină de subînțelesuri legate de înfrângerea sa în alegeri și de tentativele disperate de a rămâne la putere. Din recuzita lui Trump nu lipsesc un pulovăr de sezon și o pălărioară festivă. Iată povestea lui „Trump”: 

A fost odată ca niciodată, într-o pădure, un mic ren. Toți renii erau de acord că el era cel mai bun ren dintre toți renii.

A doua zi un ren bătrân, morocănos și cu ochii adormiți a venit și a zis:

- Îl știți pe renul ala? Nu e minunat!

- Ba da, e minunat, au zis ceilalți reni.

- Cred că ar trebui să organizăm alegeri, adică să votăm ca să vedem care e cel mai bun dintre reni.

- De ce avem nevoie de alegeri? Nu avem nevoie de alegeri. Toată lumea știe că eu sunt cel mai bun. Pădurea nu a fost vreodată mai fericită!  

Renul magnific a zis:

- Bine, sunt de acord facem alegeri, dar numai dacă promiți că nu sunt trucate.

Iar ziua cea mare a venit în pădure și oamenii au votat. Oamenii au început să trișeze, numerele s-au schimbat, 300.000 numai în Pennsylvania! Și ei au zis: el a câștigat alegerile! Dar el nu a câștigat. Nu a câștigat, pentru că au trișat! Iar eu am luptat cinstit în alegeri.

Și știți ce s-a întâmplat cu micul ren? A murit. Și toți au plâns moartea sa. Nimeni nu a mai cunoscut fericirea vreodată. Și nu a mai fost Crăciun niciodată.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri