Sari la conținut

Jay-Z: Am plâns de bucurie când mama mi-a spus că este lesbiană

Jay-Z a vorbit pentru prima dată, într-un interviu acordat lui David Letterman, despre momentul în care mama lui i-a mărturisit că este lesbiană. Rapperul a povestit că a fost atât de emoționat încât a izbucnit în lacrimi, scrie BBC News.

beyonce jay z

FOTO: Gulliver/ Getty Images

Gloria Carter, mama lui Jay-Z, și-a recunoscut orientarea sexuală în urmă cu aproape un an, în fața familiei și a apropiaților.

„Pentru mama, să trăiască toată viața o minciună, să se ascundă, să își protejeze copiii, să nu vrea să îi facă de rușine și să stea acum în fața mea și să îmi spună că iubește pe cineva, o femeie. Am început să plâng, pentru că eram atât de fericit că este în sfârșit liberă. Știam că este gay, dar este pentru prima dată când am avut această conversație. Și prima dată când mi-a spus că își iubește partenera”, a declarat rapperul.

Gloria Carter și-a recunoscut public orientarea sexuală într-un interviu: „Abia am început să îi spun fiului meu: în afară de mamă, iată cine sunt. Asta e viața pe care o trăiesc. Iar fiul meu a început să plângă și mi-a spus că trebuie să fi dus o viață îngrozitoare trăind în minciună. Și i-am spus că viața mea nu a fost niciodată îngrozitoare, doar diferită”.

În melodia „Smile”, rapperul a atins și această poveste: „Mama a avut patru copii, dar e lesbiană/ A trebuit să se prefacă atât de mult timp, să se ascundă, așa că a luat pastile. Rușinea societății și durerea erau prea mult de îndurat”.