Larry Kudlow, consilierul economic al lui Trump, crede că va fi un transfer pașnic de putere: Președintele va respecta legea

Data publicării:
larry kudlow vorbeste cu presa
Larry Kudlow, consilierul economic de la Casa Albă în administrația Trump Foto: Profimedia

În timp ce echipa de campanie a lui Donald Trump anunță că nu va recunoaște prematur o victorie a lui Joe Biden în alegerile prezidențiale din 3 noiembrie, consilierul economic al președintelui, Larry Kudlow face declarații suprinzătoare. El a spus la un post de televiziune că în opinia sa, va avea loc un transfer pașnic de putere. 

„Cred că va fi un transfer pașnic de putere”, a declarat Larry Kudlow la CNBC, răspunzând unei întrebări referitoare la stabilitatea piețelor în condițiile unui transfer de putere. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

„Cred că piețele au rămas în mod remarcabil calme și împăcate și au fost de fapt chiar în creștere în ultimele șase luni. Este o țară măreață, este cea mai mare democrație din lume și noi vom respecta legea, la fel și președintele”, a declarat Larry Kudlow. „Sunt niște lucruri de clarificat aici, nu este zona mea de expertiză, las aceste discuții pe seama echipei de campanie. Dar da, vom continua pașnic, așa cum am făcut întotdeauna”, a mai spus consilierul economic. „Popoarele trebuie să știe că America este cea mai mare democrație și noi respectăm statul de drept”, a adăugat el. 

Joe Biden se apropie tot mai mult de victorie în alegerile prezidențiale din 3 noiembrie, fiind foarte aproape de a câștiga cursa din Pennsylvania, stat care i-ar asigura voturile necesare pentru a ajunge la Casa Albă. Rezultatele alegerilor sunt însă foarte strânse, iar Donald Trump nu se va recunoaște înfrânt așa ușor și va recurge la justiție pentru a obține, după caz, renumărarea voturilor sau anularea unor voturi.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri