Noi acuzații de hărțuire sexuală la Fox News

Data actualizării: Data publicării:
_83C8387-1-Edit

Încă un scandal de hărţuire sexuală ameninţă imaginea televiziunii americane Fox News. Realizatorul Eric Bolling, în vârstă de 54 de ani, este acuzat că le trimitea colegelor fotografii indecente. S-ar fi întâmplat de mai multe ori în ultimii ani, povestesc oameni care ar fi văzut pozele explicite.

Postul de ştiri Fox News, cunoscut pentru afinităţile conservatoare şi apropierea de Donald Trump, a deschis o anchetă internă şi l-a suspendat pe jurnalistul Eric Bolling, prezentator al postului de televiziune, relatează News.ro.

Vechi angajat al televiziunii, Bolling aparent a trimis mai multe mesaje, nesolicitate de destinatari, în urmă cu câţiva ani.

Avocatul său descrie acuzaţiile ca fiind „neadevărate şi foarte nedrepte”. Fox News a anunţat că o investigaţie se află în desfăşurare.

Citând 14 surse anonime, Huffington Post a precizat că Bolling a trimis, prin mesaje text, către două colege de la Fox Business şi uneia de la Fox News fotografii cu organe genitale masculine.

„Eric Bolling a fost suspendat până la primirea rezultatelor investigaţiei, care este în desfăşurare”, a spus un purtător de cuvânt al Fox News.

Avocatul prezentatorului TV, Michael Bowe, a declarat: „Acuzaţiile anonime şi nesusţinute sunt neadevărate şi foarte nedrepte. Intenţionăm să colaborăm privind investigaţia pentru a se putea isprăvi, iar Eric să se poată întoarce repede la muncă”.

Eric Bolling este coprezentator al emisiunii “The Specialists”, difuzată de Fox News, şi prezentator al show-ului “Cashin’ In”, de la Fox Business.

Roger Ailes, care a demisionat în 2016 din postul de preşedinte al Fox News, a fost, de asemenea, acuzat de mai multe angajate de hărţuire sexuală. Şi el a negat acuzaţiile. Ailes a murit în mai 2017, la vârsta de 77 de ani.

În luna aprilie, Bill O'Reilly a fost concediat de conducerea acestei televiziuni în urma unor acuzaţii de hărţuire sexuală. Cinci femei au primit 13 milioane de dolari despăgubiri. El a negat acuzaţiile.

În aprilie 2017, prezentatorul Jesse Waters a anunţat că îşi ia o vacanţă, după ce a fost acuzat că a făcut mai multe remarci nepotrivite la adresa Ivankăi Trump, fiica preşedintelui SUA.

Bill Shine, copreşedinte al postului Fox News, a demisionat pe 1 mai, din cauza mai multor procese care i-au fost intentate, deoarece nu a făcut nimic pentru a stopa cazurile de hărţuire sexuală care au loc în companie.

În luna iulie, Charles Payne a fost suspendat de la Fox Business, după ce Scottie Nell Hughes, fostă prezentatoare, l-a acuzat de hărţuire sexuală. Cei doi au avut o relaţie care a durat trei ani, iar Hughes a spus că spera ca, datorită acesteia, va obţine un post permanent la Fox News şi că apariţiile sale pe post s-au redus drastic după ce a încheiat relaţia în 2015.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri