Un nou scandal în SUA: Un înalt oficial ar fi complotat ca Trump să fie declarat inapt pentru funcție

Data actualizării: Data publicării:
President Trump And German Chancellor Angela Merkel Hold Joint News Conference In East Room Of White House
Foto: Gulliver/Getty Images

Un nou scandal la Washington. Numărul doi din Departamentul Justiţiei ar fi sugerat anul trecut înregistrarea în secret a președintelui Trump şi înlăturarea sa de la putere - transmite cotidianul The New York Times.

Procurorul general adjunct, Rod Rosenstein, ar fi venit cu ideea invocării unui amendament din Constituţie referitor la declararea liderului de la Casa Albă ca fiind inapt pentru funcţie. Oficialul a negat însă categoric informațiile şi le-a etichetat ca fiind lipsite de acuratețe.

Potrivit unei alte persoane prezente la discuţiile în cauza, sugestia de a-l înregistra pe preşedinte ar fi fost una ironică. Donald Trump a avertizat, fără să rostească vreun nume, că-i va îndepărta pe „oamenii răi” din Departamentul de Justiţie.

Donald Trump, președintele Statelor Unite: Uitaţi ce dezvăluiri sunt acum la Departamentul Justiţiei şi la FBI. Uitaţi ce se întâmplă! Avem oameni minunaţi la Departamentul de Justiţie. Dar sunt şi unii foarte răi. Aţi văzut ce s-a întâmplat la FBI. Au dispărut cu toţii. Dar a rămas o duhoare de care vom scăpa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri