Talibanii sunt îngrijoraţi de soarta lui Andrew Tate. Influencerul s-a convertit la islam în 2021

Data publicării:
Fratii-Tate
Fraţii Andrew şi Tristan Tate au fost arestaţi preventiv. Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

Talibanii din Afganistan sunt îngrijoraţi de soarta lui Andrew Tate, fostul kickboxer devenit influencer, care a fost arestat în România, a dezvăluit Sameera Khan, o fostă participantă la concursurile de frumuseţe din SUA care face parte din anturajul lui Tate, scrie newsweek.com.

Sameera Khan spune că a găzduit o conferinţă pe "Twitter space" la care au luat parte mai mulţi talibani din Afganistan.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Ei sunt îngrijoraţi de soarta lui Andrew Tate şi ne întreabă dacă a fost eliberat. Ei spun că occidentalii au nevoie de Andrew Tate pentru că sunt oprimaţi de feministe", a spus Sameera Khan, care este cunoscută pentru vederile sale anti-progresiste.

Întâlnirea virtuală a fost confirmată şi de jurnaliştii independenţi din Marea Britanie.

Andrew Tate a anunţat că s-a convertit la islam în noiembrie 2021.

Fostul kickboxer, devenit om de afaceri şi influencer a fost arestat preventiv pentru trafic de persoane alături de fratele său Tristan şi două românce care ar fi complice.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri