Video Ucrainenii au lovit din nou podul strategic din Hersonul ocupat. Rușii reparau podul Antonivski pentru a-și reaproviziona armata

Data publicării:
pod herson 2
Ucrainenii au lovit din nou podul Antonivski. Foto: Profimedia Images

Ucrainenii au lovit din nou podul Antonivski din orașul Herson, controlat de ruși. Lovitura a distrus utilajele constructorilor care repară podul, susține un oficial pro-rus din regiune, potrivit The Guardian.

Forțele pro-ruse spun că Ucraina a lovit din nou podul Antonivski din Hersonul ocupat. Podul cheie, de o importanță strategică pentru aprovizionarea forțelor ruse din orașul ocupat Herson a fost lovit peste noapte de forțele ucrainene, potrivit rapoartelor administrației impuse de Rusia în zonă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Kirill Stremousov, adjunctul șefului administrației pro-ruse impuse în Hersonul ocupat, a declarat agenției de presă Interfax că din cauza loviturii ucrainenilor „utilajele constructorilor care repară podul au fost distruse”. „Nu există avarii critice. Dar deschiderea podului este ușor întârziată”, a mai precizat acesta.

Forțele ucrainene au vizat în mod repetat podul cu arme de înaltă precizie, deoarece este una dintre cele două rute permanente de reaprovizionare peste râul Nipru, care leagă orașul ocupat de restul regiunii Herson și de Crimeea anexată în sud.

Editor : Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri