Accident horror pe scenă. O cântăreață de 30 de ani a murit, după ce i-a explodat un dispozitiv pirotehnic în abdomen, în Spania

Data actualizării: Data publicării:
Joana Sainz twitter
FOTO: Twitter

Cântăreața spaniolă Joana Sainz, membră a Super Hollywood Orchestra, a fost ucisă de un dispozitiv pirotehnic care i-a explodat în abdomen, pe scena din localitatea Las Berlanas, de lângă Madrid, unde susținea un recital, potrivit The Sun.

Artista în vârstă de 30 de ani a fost lovită în abdomen de dispozitivul pirotehnic, care a explodat, potrivit Mediafax.

Organizatorii evenimentului, la care asistau aproximativ 1.000 de persoane, au tras repede cortina, iar paramedici și un medic care se afla în public i-au acordat cântăreței primul ajutor.

Femeia a fost transportată de urgență la un spital din apropiere, Avila Healthcare Complex, dar nu a mai putut fi salvată.

Incidentul a avut loc duminică noapte și a fost filmat de oameni din public.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

"Au fost două rachete - una care s-a dus în direcția corectă, iar cealaltă a atins-o pe cântăreață în abdomen", a povestit un martor.

Sainz, originară din Santander, era și coregraful Super Hollywood Orchestra, un grup care are 15 membri, cântăreți, muzicieni, dansatori, și care îmbină muzica pop cu divertismentul.

Autoritățile spaniole au deschis o anchetă.

Isidro Lopez, promotor al companiei Prones 1SL, a declarat pentru publicația spaniolă El Diario că dispozitivele pirotehnice sunt concepute să ardă timp de 15 - 20 de secunde, iar aceste efecte speciale sunt folosite de trupă de cinci-șase ani. Lopez a mai spus că nu s-a confruntat niciodată cu un astfel de incident.

Editor web: Cristina Tudor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri