Atac cu cuțitul la Birmingham: un mort, șapte răniți. Poliția caută un singur suspect

Data publicării:
Stabbing attack in Birmingham
Poliția îl caută pe autorul atacului de la Birmingham. Foro: Agerpres / EPA / NEIL HALL

Un bărbat a fost ucis şi şapte persoane au fost rănite, dintre care două grav, într-o serie de atacuri cu cuţitul care au avut loc duminică la Birmingham, oraş din centrul Angliei. Zona a  a anunţat poliţia din West Midlands, transmit Reuters şi dpa, preluate de Agerpres. Poliția afirmă că atacul are un singur autor.

"Suntem în prezent în măsură să confirmăm că am lansat o anchetă pentru omucidere în urma evenimentelor din noaptea trecută", a informat poliţia din West Midlands. "Un bărbat a murit şi un bărbat şi o femeie au suferit răni grave. Alţi cinci au mai fost răniţi", au adăugat forţele de ordine.

Atracurile au avut loc după miezul nopții.

"Facem tot posibilul să aflăm cine este răspunzător", a adăugat poliţia într-o declaraţie de presă postată pe contul său de Twitter.

Ministrul de externe britanic Dominic Raab a declarat că nu există informaţii care să indice că incidentele ar avea legătură cu terorismul, dar a invitat cetăţenii să rămână "foarte vigilenţi". 

„Pare să fie vorba de atacuri la întâmplare, pentru că nu am găsit nicio legătură între victime”, a declarat Steve Graham, ofițer de poliție, citat de BBC.

Editor: B.P.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri