Cinci români, condamnați la 10 ani de închisoare pentru viol, în Marea Britanie. Au filmat totul cu telefonul

Data actualizării: Data publicării:
violatori-romani-marea-britanie

Cinci muncitori români de la o fermă din Marea Britanie au fost condamnați luni la câte zece ani de închisoare cu executare pentru viol. Aceștia au luat pe sus o adolescentă când din fața unui club, au dus-o într-o parcare ferită și au violat-o pe rând. În plus, au și filmat tot cu telefonul, iar aceste imagini au constituit probă în dosar, relatează Daily Mail.

Victima a fost răpită din fața unui club de pe insula Jersey, din Canalul Mânecii, și dusă într-o parcare ferită. Aici, agresorii au violat-o pe rând și, mai mult, au filmat faptele lor cu telefonul mobil.

Tânăra a povestit că nu a scos niciun cuvânt de teamă să nu fie ucisă.

Cei cinci atacatori - Florin Calin (20 ani), Dorel Diaconu (23 ani), Oprea Dobre (18 ani), Alexandru Dobrin (18 ani) și Marius Dobrin (24 ani) - au fost condamnați la câte 10 ani de închisoare fiecare pentru două fapte de viol – penetrare vaginală și orală.

Cei cinci români au recunoscut acuzațiile. Violul a avut loc în luna decembrie a anului trecut.

Potrivit anchetatorilor, victima fusese abordată în club de Marius Dobrin, care a început să danseze cu ea și să flirteze. „Nu s-a dezlipit de ea deloc pe tot parcursul serii iar victima părea să fie foarte ametiță”.

Potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere din zona clubului, agresorul o ajută pe victimă să aprindă o țigară și îi pune o haină pe umeri. Ceilalți patru agresori apar în urma lor, la scurtă distanță.

De aici, tânăra a fost dusă într-o parcare și violată. Ulterior, cei cinci români au adus-o pe victimă înapoi în oraș, iar un localnic a auzit „două țipete”.

Pe lângă condamnări, cei cinci români vor apărea în registrul agresorilor sexuali pentru o perioadă de 12 ani și a fost recomandată deportarea lor în România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri