News Alert Coronavirusul a ajuns în două noi state europene. Austria și Croația au înregistrat primele cazuri de COVID-19

Data actualizării: Data publicării:
fata femeie masca virus coronavirus gripa epidemie oms
Foto: Getty Images

Coronavirusul ajunge în alte două state europene. Două persoane au fost infectate cu Covid-19 în Tirol, land situat în zona de vest a Austriei. Una dintre cele două persoane ar fi călătorit recent în Italia.

De asemenea, în Croația a fost depistat primul caz de infecție cu noul coronavirus. Este vorba despre un tânăr care a vizitat Milano.

Coronavirus s-a răspândit recent rapid în Europa, după ce mai multe cazuri au fost înregistrate în Italia. Ultimele informații arată că șapte persoane au murit din cauza virusului Covid-19, iar numărul persoanelor infectate a ajuns la 229,  în peninsulă.

Au fost înregistrate, de asemenea, cazuri de infecție cu coronavirus în Belgia (un bolnav), Finlanda (un bolnav), Suedia (un bolnav), Franța (12 bolnavi), Marea Britanie (13 bolnavi) și Spania (3 bolnavi).

China a anunţat marţi 71 de noi decese cauzate de coronavirusul COVID-19, acesta fiind cel mai scăzut bilanţ prezentat zilnic de mai bine de două săptămâni. Numărul de decese la nivel naţional a ajuns la 2.663.

Numărul deceselor în întreaga lume a trecut de 2.700, în timp ce numărul persoanelor infectate a ajuns la 80.150. 

Fenomenul înregistrat încă de zilele trecute continuă. În timp ce China pare să se îndrepte către o acalmie a răspândirii coronavirusului, apar focare în afara Chinei, cele mai grave situații înregistrându-se în Coreea de Sud, Iran și Italia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri