Sari la conținut

Ducesa de Cambridge a născut o fetiţă. PRIMELE IMAGINI cu mica prințesă

 

©FOTO: GETTY/GULLIVER IMAGES

ACTUALIZARE 20:16 Ducele și Ducesa de Cambridge, împreună cu micuța prințesă, au părăsit clinica Saint Mary și se îndreaptă către reședința oficială, Palatul Kensington:


ACTUALIZARE 20:12 Ducii de Cambridge au ieșit în fața clinicii cu fetița lor:

ACTUALIZARE 18.17. Prinţul William a părăsit spitalul Saint Mary şi, după câteva minute, s-a întors împreună cu prinţul George, care a venit să îşi vadă sora.

ACTUALIZARE 13.14. Fetiţa are 3,7 kilograme.


Atât ea, cât şi mama se simt bine.

Prinţul William a fost prezent la naşterea celui de-al doilea copil al său.

Toţi membrii familiei regale britanice, în frunte cu regina Elisabeta a II-a, au fost informaţii privind naşterea bebeluşului.


Vestea a fost confirmată pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington, reşedinţa ducilor de Cambridge. Catherine a fost însoţită la spital de Prinţul William.


Toată lumea aşteaptă acum să vadă dacă familia regală britanică se va mări cu un prinţ sau cu o prinţesă.

Cei care fac pariuri cred că dacă prinţul George, primul născut al Ducilor de Cambridge, va avea un frate, acesta va purta numele James, iar dacă va avea o soră, fetiţa va fi botezată Alice.

Copilul este al patrulea în ordinea succesiunii la tron, după bunicul său Charles, tatăl William şi fratele mai mare, George.

Şi acum doi ani, la naşterea prinţului George, tradiţia a fost respectată

Prima care a aflat de naşterea prinţului George la 22 iulie 2013 a fost regina Elisabeta a II-a. Nepotul său William a sunat-o şi i-a comunicat personal vestea. Chiar şi aşa, vechiul ritual regal a fost respectat. O scrisoare a plecat de la clinica Saint Mary către Palatul Buckingham pentru înştiinţarea suveranei. Apoi, tot acolo a fost instalat un şevalet cu anunţul naşterii copilului Ducilor de Cambridge, unde erau trecute ora şi data venirii pe lume, precum şi titulatura şi numele acestuia: Alteţa Sa Regală prinţul de Cambridge George Alexander Louis.

A doua zi, 103 salve de tun au fost trase simultan din Green Park şi Turnul Londrei.

Garda Regală a salutat la rândul ei naşterea viitorului moştenitor al tronului britanic.

Pentru a marca momentul venirii pe lume a viitorului moştenitor al coroanei britanice, acum aproape doi ani, mai multe simboluri britanice, printre care Tower Bridge şi London Eye, au fost colorate în albastru.

Întreaga lume a făcut cunoştinţă cu prinţul George la doar o zi după ce a venit pe lume.

Prinţul George este al treilea în ordinea succesiuni la tron, după bunicul său Charles şi tatăl său, William. Odată ajuns pe tron, el va fi cel de-al 43-lea monarh al Marii Britanii.