Video Încă un politician din Franța atacat. Liderul de stânga a fost acoperit cu făină în timpul unui marș: Sigur era pentru mine?

Data actualizării: Data publicării:
Jean-Luc Mélenchon
Liderul de stânga din Franța a fost acoperit cu făină în timpul unui marș

După ce președintele Emmanuel Macron a fost pălmuit de un bărbat, un alt politician din Franța a fost atacat. Este vorba de liderul de stânga, fost candidat la prezidențiale, atacat cu făină în timpul unui marș al stângii contra ofensivei propagandistice a extremei dreapta.

Politicianul și alte câteva persoane din imediata lui apropiere au fost acoperiți cu făină.

Incidentul a provocat îngrijorare, pentru că, la fel ca atacul asupra președintelui Franței, denotă o degradare a situației din Hexagon.

Politicianul atacat cu făină a încercat să păstreze un ton detașat, chiar a glumit, dar a recunoscut că există o tensiune în spațiul public francez.

Jean-Luc Mélenchon: Așadar, această violență... Nu știu cine este persoana care (a atacat cu făină - n.r.), dar i-a reușit, pentru că sunteți toți aici, deci spectacolul este asigurat.

Bun, nu a fost decât niște făină, sunt bine, la fel și bieții oameni de lângă mine.  Există o tensiune serioasă, nu știu care a fost motivul atacului cu făină, dar... Sunteți siguri că făina era pentru mine?

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri