LOTERIA SPANIEI. Un român, șomer, a câștigat 400.000 de euro

Data publicării:
22122012 20m 20loterie 20spania-40114

Extragerea de Crăciun a loteriei El Gordo sau în traducere „Grăsunul”, l-a făcut fericit pe Cristian Voica. Românul, care a plecat în Spania în căutarea unui loc de muncă, este momentan în șomaj, așa că premiul de 400.000 de euro vine pentru el cum nu se poate mai bine. A dat 20 de euro pe un bilet, iar în situația lui sunt și alți norocoși din Alcala de Henares, oraș cu mulți imigranți români.

Sute de spanioli din comunitatea Aragon au avut noroc și datorită unei familii de români. Ei și-au cumpărat biletele din restaurantul familiei respective, iar în buzunare le-au intrat, în total, 152 de milioane de euro.

Cel mai fericit dintre spaniolii care au jucat la El Gordo este însă cel care câștigat patru milioane de euro, ceea ce-l plasează în fruntea norocoșilor. În total, câștigurile din Alcala de Henares se ridică la 540 de milioane de euro, adică de trei ori mai mult decât bugetul local pe un an.

„El Gordo” este cea mai veche loterie din Europa. Este, totdată, și cea mai bogată, cu premii de două miliarde și jumătate de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri